Ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή προετοιμασία των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας του αθλητικού συλλόγου Ταεκβοντο ΠΑΣΠΟΤ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Οι αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν στο πρώτο αγωνιστικό αθλητικό camp στο νέο κλειστό γυμναστήριο των Ιωαννίνων από 08 έως 12 Ιουλίου 2019 ενώ στην συνέχεια δόθηκε έμφαση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης μέχρι και 19 Αυγούστου 2019.

Από 20 Αυγούστου έως και 25 Αυγούστου συμμετείχαν στο δεύτερο αγωνιστικό camp σε μια ιδιαίτερη τοποθεσία στα Λουτρά Πόζαρ ενώ από 26 Αυγούστου έως και 31 Αυγούστου 2019 συμμετείχαν στο τρίτο και τελευταίο camp που περιλάμβανε ασκήσεις στο τεχνικό κομμάτι του αθλήματος στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Epirus Palace από τον διάσημο και φημισμένο του είδους master ky-tu-dang.

Το Δ.Σ και ο προπονητής του συλλόγου Ταεκβοντο ΠΑΣΠΟΤ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ συγχαίρει όλους τους αθλητές που παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στα παραπάνω αγωνιστικά camp. Επίσης να αναφέρουμε ότι η αγωνιστική χρονιά έχει ξεκινήσει και επίσημα πλέον από 02 Σεπτεμβρίου 2019 καθώς η αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι πολλές μέχρι το τέλος του έτους.

Οπότε καλή αγωνιστική χρονιά με νέους στόχους και φυσικά χωρίς τραυματισμούς.