ΣΚΟΠΟΣ & ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Π.Α.Σ.ΠΟ.Τ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΑθλητικός Σύλλογος Π.Α.Σ.ΠΟ.Τ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ιδρύθηκε το 2011. Είναι αναγνωρισμένος και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAE KWON DO (ΕΛ.Ο.Τ.) με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α).
Πρωταρχικός σκοπός του συλλόγου είναι η διδασκαλία του «πραγματικού» ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ μέσα από τον ΥΓΙΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ με ΚΑΘΑΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ και η ολοκλήρωση του ανθρώπου μέσα από αυτό.
Η ΕΥΘΥΝΗ μας στις μικρές ηλικίες στοχεύει στην καλλιέργεια, ανάπτυξη του αθλητισμού, στην διαμόρφωση του χαρακτήρα και στην συμπεριφορά, στην απόκτηση αυτοπειθαρχίας και αυτοπεποίθησης, ευλυγισίας και επιδεξιότητας, ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας με αποτέλεσμα να επηρεάζεται θετικά και στους άλλους τομείς της ζωής τους.

Η προπόνηση με υπομονή και επιμονή στην τακτική, τεχνική, και την συμμετοχή στον αγωνιστικό τομέα του αθλήματος με καλή φυσική κατάσταση και ομαδικότητα, μας δίνει το δικαίωμα να έχουμε υψηλούς στόχους. Με την ΟΥΣΙΩΔΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που διανύουμε το Δ.Σ του Συλλόγου αποφάσισε να διαμορφώσει τις συνδρομές και τα εξέταστρα χαμηλά έτσι ώστε να είναι προσιτές σε όλα τα μέλη του.
Σε ένα άνετο, ευχάριστο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ο Αθλητικός Σύλλογος Π.Α.Σ.ΠΟ.Τ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 3 ½ ετών και επάνω. Θα μας βρείτε μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων απέναντι από το ΚΕΠΑΒΙ.

Λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα προπόνησης καθημερινά:

  • ΝΗΠΙΩΝ
  • ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
  • ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ
  • ΑΝΔΡΩΝ- ΓΥΝΑΙΚΩΝ
  • ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ (ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)-(ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ)
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ (ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)-(ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ)-(ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Taewon-Do Training

taekwondo paspot galonis ilias