ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Π.Α.Σ.ΠΟ.Τ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 Με το δεξί ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις  για τον Α.Σ  ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ  Π.Α.Σ.ΠΟ.Τ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ που έδωσε το παρών με 6 αθλητές του στο  1ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ στις 04-06 Μαρτίου 2022 με σκοπό την συγκρότηση των κλιμακίων για το έτος 2023 στο γήπεδο Κονταξοπούλειο του Ωραιοκάστρου στην Θεσ/νικη με την συμμετοχή 1000 αθλητών από 100 συλλόγους.

Ο Α.Σ  ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ  Π.Α.Σ.ΠΟ.Τ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ συμμετείχε με 6 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει 3 ασημένια μετάλλια με την Γαλώνη Ιωάννα στην κατηγορία παγκορασίδων -41 kg, την Τάννα Νάντια Ιουλία στην κατηγορία παγκορασίδων -24 kg και την Κύρκου Χρυσάνθη στην κατηγορία κορασίδων +68 kg ενώ 2 Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν η Απρίλη Μαριλένα στην κατηγορία κορασίδων -59 kg  και η Τάτση Αικατερίνη στην κατηγορία κορασίδων -55kg.
Επίσης εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο Γαλώνης Δημήτριος στην κατηγορία παίδων -57 kg χωρίς όμως να μπορέσει να διακριθεί.

Το ΔΣ του Συλλόγου και ο προπονητής  κ. Γαλώνης Ηλίας συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους.